Nyelvek

Időpont foglalás

Kedves Vendégünk! Az alábbi űrlap kitöltésével időpontot foglalhat az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont megtekintésére illetve interaktív gyermekfoglalkozásainkra. Az Ön által lefoglalt időpont elfogadásáról emailben fogjuk tájékoztatni. Amennyiben foglalásával kapcsolatban további kérdése van, hívja a 20/502-1953-as telefonszámot. A piros csillagos mezőket kötelező kitölteni!
I. Időpontfoglalás típusa
Kérjük válassza ki a látogatása célját!
A látogatóközpont megtekintésekor tárlatvezetőnk egy 90 perces séta során bemutatja a kolostort, a templomot, a gyógynövényes kertet, a kőtárat és a kiállítást. A látogatóközpont csak tárlatvezetés keretében tekinthető meg. A jegyárak tartalmazzák a tárlatvezetés díját is. Interaktív gyermekfoglalkozásaink során szakértőnk segítségével különböző témájú rendhagyó történelemórán vehetnek részt a gyerekek. Minden egyes foglalkozás az adott csoport életkori sajátosságaihoz igazodik. A múzeumi órák a kiállítás megtekintéséből illetve kézműveskedésből, játékos, interaktív foglalkozásból állnak, időtartamuk 90 perc. Azoktól a vendégeinktől, akik több programon is részt kívánnak venni azt kérjük, hogy külön-külön foglaljanak időpontot.
Az idegenvezetés választható nyelve
II. Adatok
Kérjük, hogy pontosan adja meg az adatokat!
A kiállítást egyszerre egy csoportban maximum 100 fő tekintheti meg.
Kérjük, adja meg a kapcsolattartó nevét, akivel szükség esetén felvehetjük a kapcsolatot!
Az elírások elkerülése végett kérjük, hogy az e-mail címet kétszer írja be!
Kérjük, adja meg a kapcsolattartó e-mail címét, amelyre az értesítést elküldhetjük foglalásáról.
Kérjük írja be még egyszer az e-mail címet!
Kérjük, hogy a telefonszámot az alábbi formában adja meg: +36 62 123456
Kérjük, adja meg a kapcsolattartó telefonszámát, amelyen keresztül szükség esetén felvehetjük a kapcsolatot!
Magánszemélyek esetén pl. "Kovács család", egyébként pl. "Budapest Szent Margit plébánia" vagy "Sárospataki Kossuth Lajos Általános Iskola"
III. Időpont
Kérjük, hogy válassza ki az Ön számára legkedvezőbb időpontot! A dátum kiválasztásakor kattintson a kívánt napra, és csak utána a "Kész" gombra!
A dátum megadása csak a létszám megadása után lehetséges.
IV. Megjegyzés
Az időpont foglalással kapcsolatos bármilyen kérés, kérdés, információ.